Dekoase.com; Starttiaseet: Starttipistoolit

Dekoase.com

- Aseharrastajan Asialla -

Starttipistoolit

Starttiaseet on tehty mallista riippuen joko merkinantokäyttöön tai / ja rekvisiitaksi, jolloin ne muistuttavat hyvin yksityiskohtaisesti oikeita (käsi)aseita. Starttiaseet on kuitenkin suunniteltu ja valmistettu laukaisemaan ainoastaan starttiaseisiin tarkoitettuja paukkupatruunoita, jotka ovat erikokoisia kuin oikeisiin ampuma-aseisiin tarkoitetut paukkupatruunat. Starttiaseet ovat myös materiaaliltaan oikeita aseita selvästi heikompia, koska starttipatruunan rekyyli riittää käytännössä juuri ja juuri luistin liikuttamiseen edestakaisin. Starttiaseita ei siten voi muuntaa ampumaan oikeita patruunoita.

 

Dekoase.com - VERKKOKAUPPA

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Dekoase.com on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

Dekoase.com 2014 - verkkokauppa

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

Pistoolimallinen starttiase toimii itselataavasti kuten oikea automaattipistooli, ja tietyt mallit voivat ampua myös sarjatulta. Starttipatruunoiden kärki on hyvin tylppä, joten ne syöttyvät teknisesti hyvin huonosti patruunapesään ja tästä syystä itselataavat starttipistoolit tekevät varsinkin likaantuessaan suhteellisen helposti syöttöhäiriöitä. Lisäksi kaikki patruunamerkit ja -lataukset eivät toimi luotettavasti kaikkien pistoolimallien kanssa.

Kuten oikeiden automaattipistooleiden tapauksessa, starttipistooleja ei tulisi laukaista tyhjänä, koska iskupiikki saattaa murtua. Tyhjän hylsyn käyttö patruunapesässä suojaa iskupiikkiä kuivalaukauksissa, jos hylsyn kantaa lisäksi viilataan ulosvetäjän kohdalta uuden latausliikkeen voi tehdä ilman että ase poistaa hylsyä. Lipasta ei tule lyödä voimalla lipaskuiluun, koska vapautinsalpa saattaa murtua.

Starttiaseella ammuttaessa:

- Suuntaa aseen kaasunpurkausaukko turvalliseen suuntaan
- Ammu aseella käsivarsi suorana
- Ammu aseella ainoastaan ulkona
- Käytä suojalaseja ja kuulosuojaimia

Kaikki myytävät starttipistoolit on porattu starttiaseiksi (kaasunpurkausaukko ylöspäin) ja piippu on tukittu metallitapilla sekä mallista riipuen myös punaisella / oranssilla muovitulpalla. Tulpauksen toteutus vaihtelee, osassa malleista se on piipun sisällä, mutta toisissa näkyvissä piipun suulla. Punainen tai oranssi tulppa piipun suulla on sekä sijaintinsa että värinsä puolesta esteettinen haitta, joten sen värjääminen tai poistaminen parantaa aseen ulkonäköä. Asetta muokattaessa on huomioitava, että starttiaseen piipun on kuitenkin oltava pysyvällä tulpalla tukittu.

Starttipatruunat ovat vastaavan kokoisia kuin saman kalipeerin kaasupatruunat, eli mikäli piipun tulppaus poistetaan, starttipistooli muuttuu kaasupistooliksi.

KAASUASE = purkaa laukauksessa syntyvät kaasut suoraan eteenpäin piipun suusta. Kaasupatruunalla ladattuna ei-tappava itsepuolustusase. KAASUPISTOOLI ON SUOMESSA LUVANVARAINEN AMPUMA-ASE.

STARTTIASE = purkaa laukauksessa syntyvät kaasut ylös, sivulle, yläviistoon tms. mutta ei suoraan piippulinjan suuntaisesti.

Starttiaseita myydään vain 18 vuotta täyttäneille.

KAIKKI STARTTIASEET OVAT TOISTAISEKSI LOPPU.

Blow "Beretta 92F" 9mm P.A.

Tekniset tiedot:

  • Valmistaja: Blow (Turkki)
  • Pintakäsittely: Nikkeli (satiinipinta)
  • Kaksitoiminen itselataava starttipistooli
  • Kalipeeri 9mmPA
  • Lipaskapasiteetti 17 patruunaa
  • Pituus 215mm
  • Paino 1150g
  • Luisti jää taakse viimeisen laukauksen jälkeen
  • Kaksipuolinen varmistin
  • Valmistettu kevytmetallivalusta (Zinc Alloy)

Hinta:


 

www.dekoase.com