Dekoase.com; Starttiase: Starttirevolverit

Dekoase.com

- Aseharrastajan Asialla -

Starttirevolverit

Starttiaseet on tehty mallista riippuen joko merkinantokäyttöön tai / ja rekvisiitaksi, jolloin ne muistuttavat hyvin yksityiskohtaisesti oikeita (käsi)aseita. Starttiaseet on kuitenkin suunniteltu ja valmistettu laukaisemaan ainoastaan starttiaseisiin tarkoitettuja paukkupatruunoita, jotka ovat erikokoisia kuin oikeisiin ampuma-aseisiin tarkoitetut paukkupatruunat. Starttiaseet ovat myös materiaaliltaan oikeita aseita selvästi heikompia, koska starttipatruunan rekyyli riittää käytännössä juuri ja juuri luistin liikuttamiseen edestakaisin. Starttiaseita ei siten voi muuntaa ampumaan oikeita patruunoita.

 

Dekoase.com - VERKKOKAUPPA

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Dekoase.com on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

Dekoase.com 2014 - verkkokauppa

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

Revolverimallinen starttiase toimii kuten oikea revolveri. Starttirevolveri on helppohoitoisempi ja luotettavampi (ei jumiudu laukeamattomaan patruunaan kuten pistooli). joten se sopii paremmin esimerkiksi koiran koulutukseen tai lähetyspistooliksi.

Starttiaseella ammuttaessa:

- Suuntaa aseen kaasunpurkausaukko turvalliseen suuntaan
- Ammu aseella käsivarsi suorana
- Ammu aseella ainoastaan ulkona
- Käytä suojalaseja ja kuulosuojaimia

Kaikki myytävät starttirevolverit on porattu starttiaseiksi (kaasunpurkausaukko ylöspäin piipun takaosassa tai kaasut purkautuvat rullan ja rungon välistä) ja piippu on tukittu metallitapilla sekä mallista riipuen myös punaisella / oranssilla muovitulpalla. Tulpauksen toteutus vaihtelee, osassa malleista se on piipun sisällä, mutta toisissa näkyvissä piipun suulla. Punainen tai oranssi tulppa piipun suulla on sekä sijaintinsa että värinsä puolesta esteettinen haitta, joten sen värjääminen tai poistaminen parantaa aseen ulkonäköä. Asetta muokattaessa on huomioitava, että starttiaseen piipun on kuitenkin oltava pysyvällä tulpalla tukittu.

Starttipatruunat ovat vastaavan kokoisia kuin saman kalipeerin kaasupatruunat, eli mikäli piipun tulppaus poistetaan, starttirevolveri muuttuu kaasuaseeksi.

KAASUASE = purkaa laukauksessa syntyvät kaasut suoraan eteenpäin piipun suusta. Kaasupatruunalla ladattuna ei-tappava itsepuolustusase. KAASUPISTOOLI ON SUOMESSA LUVANVARAINEN AMPUMA-ASE.

STARTTIASE = purkaa laukauksessa syntyvät kaasut ylös, sivulle, yläviistoon tms. mutta ei suoraan piippulinjan suuntaisesti.

Starttiaseita myydään vain 18 vuotta täyttäneille.

KAIKKI STARTTIASEET OVAT TOISTAISEKSI LOPPU.

Blow "Snubnose-revolveri" .380R / 9mm P.A.

Tekniset tiedot:

  • Valmistaja: Blow (Turkki)
  • Pintakäsittely: Nikkeli (satiinipinta)
  • Kaksitoiminen starttirevolveri (toimii myös yksitoimisesti)
  • Kalipeeri .380R ja 9mmPA (molemmat patruunat käyvät samaan aseeseen, mutta 9mmPA voi olla epäluotettava
  • Rullan kapasiteetti 5 patruunaa
  • Pituus 165mm
  • Paino 570g
  • Muovikahvat
  • Purkaa kaasut ylöspäin piipun takaosasta
  • Valmistettu kevytmetallivalusta (Zinc Alloy)

Hinta:


 

www.dekoase.com