Dekoase.com; Toimintakonsepti

Dekoase.com

- Aseharrastajan Asialla -

Dekoase.com - Toimintakonsepti

Dekoase.com-sivusto on erikoistunut rekvisiittakäyttöön soveltuvien replika- ja näköisaseiden sekä muiden ampuma-aseiden kaltaisten esineiden myyntiin. Valikoimassa on myös tarvikkeita toimintakuntoisiin ampuma-aseisiin sekä turvallisuustuotteita.

 

Dekoase.com - VERKKOKAUPPA

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Dekoase.com on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

Dekoase.com 2014 - verkkokauppa

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

Dekoase.com-sivusto on aloittanut toimintansa internetissä 15.08.2006. Keskeisenä tavoitteena on tarjota erikoistuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan ja painottaa samalla mahdollisimman korkeaa hinta/laatusuhdetta. Toiminta perustuu kustannustehokkaaseen internet-pohjaiseen postimyyntiin. Kaikki kustannukset pyritään minimoimaan, joten dekoase.com:lla ei ole yleisölle avoimia toimitiloja tai kiinteitä aukioloaikoja.

Alkuvaiheessa Dekoase.com:n tuotevalikoima sisälsi pääasiassa deaktivoituja aseita, ja sitä on laajennettu vuosien myötä muihin tuoteryhmiin. Valikoimaan otettavat toiminnalliset tuotteet valitaan objektiivisen testauksen perusteella hinta/laatusuhteen varmistamiseksi.

Dekoase.com-sivuston tuotteita voi ostaa lähettämällä tilaus sähköpostitse tai nettikaupan kautta (nettikauppa on toistaiseksi pois käytöstä). Tilattuja tuotteita voi myös noutaa sopimuksen mukaan Helsingistä.

 

www.dekoase.com