Dekoase.com; Viitosuojahansikkaat

Dekoase.com

- Aseharrastajan Asialla -

Viiltosuojakäsineet

Compass-viiltosuojahansikkaat on valmistettu UHMWPE-kuidusta eli samasta materiaalista josta valmistetaan luodinkestäviä liivejä. UHMWPE on painoonsa nähden viisi kertaa terästä vahvempaa, kevyttä ja kestää jopa kahdeksan kertaa pidempään kuin puuvilla- ja kaksi kertaa pidempään kuin nahkakäsine. UHMWPE on täysin vedenkestävää ja hieman joustavaa, joten käsineet muotoutuvat tiiviisti käden muotoihin. Hansikkaat antavat erittäin tehokkaan suojan teräaseita ja muita terävien esineiden viiltoja vastaan, mutta ne eivät kestä terävien esineiden pistoja. Pistosuojaus saadaan vastaaviin UHMWPE-käsineisiin laminoimalla kämmenpuoli ja sormet PVC:llä, mutta käsittely jäykistää huomattavasti käsineiden rakennetta ja estää käytännössä niiden järkevän käytön nahkahansikkaiden sisällä.

 

Dekoase.com - VERKKOKAUPPA

HUOM! Tämä sivusto ei ole enää toiminnassa, Dekoase.com on siirtynyt verkkokaupparakenteeseen:

Dekoase.com 2014 - verkkokauppa

 

Uudistettu verkkokauppa korvaa vanhan sivuston, ja tilauksia voi tehdä jatkossa vain verkkokauppajärjestelmän kautta.

Laminoimaton UHMWPE-kangas ei ole vedenpitävää ja materiaali on kylmällä ilmalla viileä, sillä se ei pidätä eristävää ilmakerrosta vastaavalla tavalla kuin normaalit tekstiilikäsineet. Compass-viiltosuojahansikkaita suositellaan em. syistä käytettäväksi nahkahansikkaiden sisällä, jolloin yhdistelmä on vartijakäytössä helposti puhdistettava, lämmin ja viiltosuojattu.

Compass viiltosuojakäsineiden EN388-luokituksenmukaisuus koeraportti

Compass EN388 testaus >>>

Viiltosuojakäsine Compass GRG-3

Tekniset tiedot:

  • Materiaali UHMWPE
  • Kuitu 600D; 0,97 g/cm³; 38+/-2 g/D; 1300 g/D; venyvyys 3,0%
  • Korkein viiltosuojausluokka EN388 / 5
  • Ei pistosuojausta
  • Ohut ja joustava rakenne
  • Kestävät hankausta, vettä, happoja ja emäksiä, mikroaaltoja, staattista sähköä ja tulta
  • Kahdeksan kertaa kestävämpi kuin puuvillakäsine, kaksi kertaa kestävämpi kuin nahkakäsine
  • Vartijakäytössä suositellaan käytettäväksi nahkahansikkaiden sisällä
  • HUOM! Hansikkaissa ei ole CE-merkintää.

Viiltosuojahansikas on henkilösuojaindirektiivi 89/686/EEC alainen CE-merkittävä tuote. Compass-viiltosuojahansikkaisiin CE-merkintä on painettu kuvien osittamalla tavalla värillä, joka kuluu hankauksen alaisena nopeasti tunnistamattomaksi. Kaikissa hansikkaissa ei ole lainkaan painettua merkintää ja koska CE-tarra on kestävyydeltään vielä huonompi, HANSIKKAAT MYYDÄÄN ILMAN CE-MERKINTÄÄ. Hansikkaat täyttävät tästä huolimatta EN388-luokituksen vaatimukset, kuten käy ilmi tarkistusraportista.


Hinta M (8):

Hinta L (9):

19,00 EUR

19,00 EUR

 

www.dekoase.com